8P pienryhmä ETäopetus

Lukujärjestys ajalle 2.11.2020 - 6.11.2020

KOTITEHTÄVÄT

Etäopiskeluvinkit

ZOOM luennot alkavat aina klo 9.00, 10.15 ja 11.30. Vaikka et saisi kaikkia tehtäviä valmiiksi ennen uuden tunnin alkua, tee ne loppuun päivän päätteeksi tai pyydä opettajalta apua.

1. Tee samat aamurutiinit kuin normaalina koulupäivänä. Syö hyvä aamupalavaihda yöasu päivävaatteisiin ja tee pieni liikuntahetki – mieluiten ulkona. Kehosi on tottunut siihen, että liikut koulumatkoilla aamuisin ja iltapäivällä!

2. Seuraa viestintää Wilman ja WhatAppin kautta! Saara-open kotitehtävät löytyvät linkistä: 7p etäopetus lukujärjestys ja läksyt.docx Muut opettajat antavat tehtäviä, jakavat materiaalia, arvioivat ja antavat palautetta esimerkiksi Wilman kautta.

3. Et ole lomalla! Olet nyt oppimassa ja tekemässä töitä etänä koulun ulkopuolella. Onneksi oppiminen ei ole paikkaan sidottua. Oppiminen vaatii kuitenkin omaa aktiivista työtä. Sinun tulee ottaa vastuuta omasta oppimisestasi, että hommat tulevat tehtyä sovitusti. Noudata annettua lukujärjestystä ja tee päivän tehtävät päivän aikana.

4. Ole aktiivinen! Opettajat ovat myös töissä eli tukemassa sinua oppimisessasi vaikka ovatkin etänä niin kuin sinä. Muista pyytää apua, jos et ymmärrä jotain tai jokin on epäselvää! Saara-ope tarjoaa myös tukea tehtävien tekemiseen etänä.

5. Pidä taukoja! Et työskentele koulussakaan seitsemän tuntia putkeen, pidä välitunteja. Olet tottunut tiettyyn ateriarytmiin. Syö lounaasi ja välipaloja, jotta jaksat. Koska työskentelet enemmän tietokoneella, muista taukojumpat, jotta niska-hartiaseutu pysyy kunnossa.

6. Etänä voi ja kannattaakin opiskella yhdessä! Esim. WhatsApp-videopuhelut ja Google Meet -videokokousten avulla voitte ystäväporukan kanssa järjestää opiskelusessioita - kokeile rohkeasti! Googlen palvelut ovat käytettävissänne edu.pirkkala-tunnuksilla.

TEAMS-ohje

OPISKELU

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.